2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Kiakadt az ellenzék: El a kezekkel Jakabtól, mindegy, kit kúr meg a magánéletében

A Jobbik bukott elnöke bizarr szexügybe keveredett, miután a Bors megírta, hogy "hosszú hónapok óta eltitkolt élettársi viszonyban él Budapesten egy, a feleségénél sokkal fiatalabb nővel”, a kabinetfőnökével, Molnár Enikővel.

A lap fényképeket is közölt, amiken az látható, hogy Jakab és a fiatal nő egy házból jönnek ki, illetve este is találkoznak az utcán. A helyzet egyértelműnek tűnik, ám a moslék védi a szövetségét.

Az ügy legnagyobb elszenvedője ugyanakkor talán nem is maga Jakab, hanem a politikus felesége, akit miskolci otthonában értek el a Blikk munkatársai. A párnak három közös gyermeke van, akikkel a feleség azután sem költözött Budapestre, hogy a politikus országgyűlési képviselő lett. Információnk szerint Molnárnak is három gyereke van, és egy férje...

Az elnök előkertjében sárga rózsa nyílik, a házra annyi van kiírva, hogy “Jakab család”. A pártelnök felesége nyitott ajtót. Kelletlenül, szűkszavúan szólalt meg - írja a Blikk.

Magánügyben nem nyilatkozom, keressék a férjem – mondta meglepő visszafogottsággal.



A Jobbik sajtóirodája közölte, hogy sem Jakab, sem a fotón szereplő kabinetfőnök nem kíván nyilatkozni.

Még a DK is védi a politikust

Az ügyre a DK úgy reagált, “el a kezekkel Jakab Péter magánéletétől”.

— A közhatalom birtokosaként kötelesek vagyunk a magánélet jogát védeni. Bárkiét. Mindenkiét – mondta Barkóczi Balázs szóvivő.

Demeter Márta a hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében védte meg Jakab Pétert. A politikus szerint a Fidesz titkosszolgálati módszerekkel és egyéb „gusztustalan hazugságokkal”, próbálja meg lejáratni a Jobbik elnökét! 

„Évek óta van Jakab Péter a célkeresztjükben, egyre durvább eszközökkel próbálkoznak. Meg kell állítani a Fidesz ámokfutását! Dolgozunk tovább, ha lehet, még keményebben. Az új nemzeti egységkormány pedig véget fog vetni az emberek vegzálásának!” – olvasható a bejegyzésben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató