2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Bolond Szél: Gyáva egy kormány ez

A momentumos képviselő is a Facebookon őrjöng.

„Minden létező hatalmat magukhoz ragadnak a járvány hatékony kezelésére hivatkozva, de képtelenek alapvető járvanyügyi döntéseket meghozni. Például a milliárdokért beszerzett, majd lejárt PCR-tesztek elégetése helyett széles körben ingyen teszteket biztosítani a lakosságnak, ahogy azt minden más országban képesek megtenni, és még csak teljhatalom se kell nekik hozzá.

Ami az átláthatóságot illeti: napra pontosan egy éve tart az az alkotmányellenes állapot, hogy 45 és 90 napokig tartják vissza az állami és kormányzati szervek a közérdekű adatokat. Mára megszűnt a kormányzati intézkedések feletti kontroll: adatok híján nincs ellenőrzés, nincs korrekció. Például mire megyünk azzal, ha három hónap múlva tudjuk meg, hogy milyen volt ebben az időszakban az oltottak és oltatlanok aránya a kórházakban? Vagy mire volt jó az, hogy a legnehezebb hónapokban semmilyen rálátásunk nem volt a szociális otthonokra? Megmondom: egyszerűen nem akarják, hogy tudjunk bármit a valós helyzetről. Mert akinek információi vannak, az veszélyes: gondolkodik, kérdéseket tesz fel, számon kér.

Ők azt akarják, éljünk boldog tudatlanságban, és hallgassuk a kormány sikerpropagandáját.

Eszünk ágában sincs. Egyre többen látjuk: gyáva egy kormány ez. Csalással hatalmat szerezni se nem erő, se nem bátorság. Magyarország jobbat érdemel. Tesszük a dolgunkat.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató