2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Botrány a Városházán: transzparenssel tiltakozott a Fidelitas

Nem hagyjuk szó nélkül a városháza eladását, Karácsony Gergely ingatlanmutyiját! - írja a Fidelitas hivatalos Facebook-oldala.

A szervezet tagjai a tegnapi fővárosi közgyűlésen jártak, erről számoltak be a közösségi oldalon:

Eljöttünk a Fővárosi Önkormányzat közgyűlésére, azért, hogy javasoljuk Budapest főpolgármesterének, mondjon le és legyen inkább ingatlanközvetítő. Karácsony, szokása szerint megpróbált kibújni a felelősség alól, de hangfelvételek és dokumentumok is bizonyítják, szándékukban állt eladni a városháza épületét.

Szerintetek Karácsony Gergely alkalmatlan vagy hazug főpolgármester? Bármelyik is legyen, Budapestnek jobb nélküle!
Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! Soha többé baloldal!

A Mediaworks Hírcentruma a fővárosi közgyűlés tagjait kérdezte a Városháza eladása körüli botrányról, illetve arról, hogy kikre gondolhatott Bajnai, amikor cápákat emlegetett, azonban a balliberális politikusok többsége nem volt hajlandó kommentálni az ügyet.

A fővárosi közgyűlés szerdai ülését a Városháza eladása körüli botrány határozta meg.

Karácsony Gergely főpolgármester az ülésen megismételte azt a Márki-Zay teóriát, miszerint a Városházát a Fidesz akarta igazából megvenni, mindezt méghozzá titkosszolgálati eszközökkel, Putyinon keresztül.

Az ügy, amellyel szemben állunk, az a NER és az orosz titkosszolgálatok beavatkozása a magyar választási kampányba

– hangsúlyozta.

A Mediaworks hírcentruma több baloldali képviselőt is megkérdezett a Bajnai Gordonról kiszivárgott hangfelvételekkel kapcsolatban.

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere például azt mondta, nincs botrány, s ezt mindenki tudja. Arra a kérdésre, hogy Bajnai Gordon hogy került a képbe Niedermüller Péter pedig azt válaszolta: biztos arra sétált.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató