2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Volner: Ha veszélyben látom a hazámat, akkor nem fogunk elindulni a 22-es választáson

A Pesti Riporter csütörtök esti adásában Volner János volt a Pesti TV vendége, akivel Jakab Péter sorra jelentkező botrányait kommentálta.

A Volner Párt elnöke szerint egyértelmű, hogy ezek a botrányok Jakab közvetlen közeléből kerülnek ki, ugyanis már a jobbikosok is rájöttek, hogy kipukkadt a „Jakab-lufi”.

Volner János szerint ugyanis

Jakab Péter nem más, mint egy proli-showra szerződtetett karakterszínész, aki már az előválasztással eljátszotta a szerepét, szükség már nincs rá.

A politikus beszélt még a fővárosi ingatlanmutyikról, amivel kapcsolatban elmondta: a hatpárti ellenzék bűnszervezeteket alkotva nyúlja le a fővárosiak pénzét.

A jövő évi választások tétjéről is beszélt, elmondta:

Számomra az a legfontosabb, amit a Jobbik alapító nyilatkozata is tartalmaz: tartsuk távol Magyarország kormányzásától a kommunista utódpártokat és a szélsőséges liberálisokat. Én ennek érdekében dolgozok, ennek érdekében teszek mindent. 

Magam részéről annyit tudok mondani, hogy ha én veszélyben látom a hazámat és azt látom, hogy a mi indulásunk veszélybe sodorja az országot és ennek révén a szavazatok megosztása miatt hatalomra kerülhetnek a kommunisták vagy a liberálisok, akkor nyilvánvalóan nem fogunk elindulni, de remélem, hogy nem ez lesz a helyzet!

 

A teljes adást ITT tekinthetik meg. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató