2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Jakab szerint, Kövér László figyeltette meg, hogy kúrja a titkárnőjét

Egy kiszivárgott múlt évi hangfelvétel szerint Kövér elvtárs titkosszolgálati vezetőknek, zárt körben tartott eligazítást, melynek során arról beszélt, hogy mi, ellenzékiek jelentjük a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt, de ő bízik abban, hogy a titkosszolgálat emberei megvédik tőlünk Magyarországot.

Azóta kiderült, hogy ellenzékieket Pegasus kémszoftverrel hallgatnak le illegálisan, engem a választások közeledtével úton útfélen megfigyelnek, sorra születnek a lejárató cikkek, vagyis a szolgálatok, vagy a nekik dolgozók szót fogadnak Kövér elvtársnak.

Semmi sem szent nekik, csak a Párt.

Pártállamban ez persze így szokás, csak közben Kövérék szoktak valami rendszerváltásról - vagy miről - hazudozni nekünk. Úgy tűnik, a valódi rendszerváltás ránk vár. Ránk, akik a különbözőségeink ellenére összefogtunk a nemzetért, hogy egyesítsük azt.

Nem, Kövér elvtárs. Erre a nemzetre a legnagyobb veszélyt mindig is a széthúzás jelentette. Mi azzal, hogy képesek voltunk összefogni épp a nemzetet szolgáljuk. Minden korábbinál jobban. És csak egyvalamire vagyunk veszélyesek. A Fideszre. A Pártra. Ön csak azt félti, nem a nemzetet. 

Jövőre véget vetünk a pártállamnak, véget vetünk annak, hogy ha valaki kritizálja a hatalmat, kirúghatják, fenyegethetik, megfélemlíthetik. Jövőre véget vetünk az Orbán-rendszernek, és elhozzuk a valódi rendszerváltást Magyarországnak. Azt, amit 30 évvel ezelőtt megigértek nekünk azok, akik ma lehallgatnak minket.
Félelem helyett szabadságot, szegénység helyett jólétet minden magyarnak!- írta Jakab a Facebookon, és az alábbi képet töltötte fel posztjához.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató