2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Bukott Vona azt mondja, hogy erőszak lesz, meg apokaliptikus pornót fogunk kapni

Afelé hajlik, hogy ebben a választási kampányban erőszakos cselekmény is lesz – erről beszélt a Jobbik bukott elnöke a Spirit FM Aktuál című műsorában. Vona úgy véli: a politika néha gesztusokat is tehetne, hogy oldják a felgyülemlett feszültségeket.



Még márciusban a Spirit FM egyik műsorában Vona Gábor bedobta a közbeszédbe az „apokaliptikus pornó” kifejezést. Vogyerák Anikó kérdésére, miszerint akkor gondolta-e, hogy Gattyán György pornómilliárdos is beszáll-e a politikába, a volt pártelnök meglepődve annyit felelt, hogy nem, nem rá gondolt.

Függetlenül attól, hogy beigazolódnak-e a politikusok magánéletét firtató anyagok, az emberek szeretik az ilyen cikkeket, amit a Jobbik volt elnöke részben arra vezet vissza, hogy az ő magánéleti „sötét foltjaik” is megbocsáthatók – ha vannak ilyenek –, ha a „nagy emberek”, akiket a TV-ben látnak is esendők, akkor joggal lehet azt képzelni, hogy ez nem akkora baj. Vona Gábor azonban azt is megjegyezte, hogy egyes ügyek politikai megrendelésre kerülnek elő, azt pedig már nem tartja természetesnek, ha valaki feleségéhez is becsengetnek, nem tisztelve a magánszférát.

Vona Gábor azt is megjegyezte: az apokaliptikus pornó szerinte sorozat lesz, manapság a sorozatok egyébként is divatosak, most pedig meg is fogjuk kapni, attól tart. Azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy erőszak történik ebben a választási kampányban, sőt inkább afelé hajlik, hogy lesz, részben a frusztráció és a járvány okozta bizonytalanságok miatt. Bár a politika nem egymás öleléséről szól, de szerinte néha gesztusokat is kellene tenni, amivel talán oldani lehetne ezeket a feszültségeket.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató