2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Kamu Geri sofőrje fegyelmit kapott

A napokban ismét kiverte a magyar nyilvánosság előtt a biztosítékot a főpolgármester azzal, hogy míg a földi halandók kénytelenek az általa előidézett közlekedési káosz következtében a dugóban rostokolni, addig ő maga szabálytalanul a buszsávot használva csapja le az utat.

Az esetről a Médiaworks Hírcentrumának nyilatkozott Karácsony Gergely, aki felháborítónak nevezte sofőrje szabálysértését, illetve azt is elárulta, hogy az autó vezetője szégyelli a tettét – írja a mandiner.hu.

Erre sem emlékeztem, remélem több ilyen nem történt

– így reagált Karácsony Gergely a Mediaworks Hírcentrumának arra a kérdésére, hogy többször is előfordult-e, hogy rövidítés céljából a buszsávot használták szolgálati autójával. A főpolgármester mióta egyre több botrányba keveredik, látványosan kerüli a sajtóval való érintkezést – írja a portál.

Nagy ritkán vezetek szolgálati autót, gyakorlatilag soha

– fogalmazott korábban Karácsony Gergely egy sajtótájékoztatón. Budapest főpolgármesterét ekkor is a Mediaworks Hírcentruma kérdezte arról, hogy elfogadhatónak tartja-e, ha az autósok a buszsávot használják arra, hogy kikerüljék a dugót.

Nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna

– mondta Karácsony Gergely.

Forrás: PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató