2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Kocsis Máté: Szuper hír, hogy Karácsony ritkán vezet, főleg, hogy nincs jogosítványa!

Kocsis Máté a Facebookon reagált arra, hogy Karácsony Gergely szánalmas magyarázkodásba kezdett hétfőn azzal kapcsolatban, hogy éber állapotában szolgálati gépjárművével a buszsávot használta azért, hogy lerövidítse a menetidejét. A Fidesz frakcióvezetője szerint még szerencse, hogy Karácsony Gergely ritkán vezet autót, főleg, hogy nincs is jogosítványa.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint szuper hír, hogy Karácsony Gergely ritkán vezet autót, főleg, hogy nincs jogosítványa. Közösségi oldalán üzent a főpolgármesternek: Milyen ritkán vezeti Budapestet álomszuszék?

Egészen elképesztő magyarázatot adott Karácsony Gergely főpolgármester arra a videóra, amit portálunk is közölt hétfő reggel, és amelyen az látszik, hogy a buszsávban közlekedik a szolgálati autója. A főpolgármester elvileg nem emlékszik arra, hogy ÉBER állapotban a buszsávban közlekedett volna, de ezt nem is zárja ki.

Az Erzsébet hídon áthajtó egyik motoros fedélzeti kamerája hétfőn rögzítette, hogy a főpolgármester autója folyamatosan a buszsávban közlekedik. Karácsony azt mondta, hogy reméli, sofőrje nem csinált ilyet a szolgálati autóval, de ha mégis előfordul ilyen, majd elbeszélget vele.

 

(Pestisrácok - Kocsis Máté Fb.)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató