2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

És ha lenáciznak, akkor mi van?

Aki az előzményekről lemaradt volna, az ide kattintva elolvashatja, hogy a magyar bohóc antifasisztáink teljes rettegésbe kezdtek. Történt az, hogy három jobboldali ember le mert ülni egymással beszélgetni. Most Horváth Tamás a Facebook-oldalán adott hangot véleményének, és tökéletesen leírja, mi van akkor ha minket lenáciznak. 

Horváth Tamás üzenete:

Nehogy már azoknak akarjunk lépten-nyomon megfelelni, akik az első fára felkötnének minket.

Nagyon érdekes tanulság volt néhány nappal ezelőtt egy Kanadából hazatért magyar hölggyel beszélgetni, aki elmondta, hogy nem érdekli a megbélyegzés, ha a normalitás képviselete miatt lenácizza az ellenség, akkor ő náci.

És valóban. Nehogy már azoknak akarjunk lépten-nyomon megfelelni, akik – ha tehetnék – az első fára felkötnének minket. Azoknak, akiknek nemcsak Magyarország, hanem a fejlett világ legtöbb problémája is köszönhető.

Egyébként sem a náci/nem náci tengelyen kell megítélni magyar honfitársainkat, hanem az alapján, hogy igaz magyar emberek, akik a nemzet felvirágoztatásáért tesznek; vagy pedig címzetes gazemberek, akik ott árulják el a saját hazájukat, ahol csak tudják.

Ja, és a túlvilágban, valamint az isteni gondviselésben és igazságszolgáltatásban hívő emberként eleve az égi törvény nyújt zsinórmértéket tetteink értékeléséhez, nem pedig a 444, a Telex, vagy éppen az Antifainfo.”

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató