2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kövér László: A baloldal politikája nyíltan hazaáruló

A házelnök szerint az ellenzék 2022-ben még az elképzelhetetlent is meg fogja tenni annak érdekében, hogy a jelenlegi polgári kormányt megbuktassa.

Kövér László házelnökkel közölt interjút a Magyar Hírlap. A házelnök szerint a magyar baloldalnál „a sunnyogást, a mellébeszélést, a hazára meg a nemzetre való hivatkozást felváltotta a nyílt hazaárulás politikája”. Ezt mások mellett azzal indokolta, hogy a baloldal nyíltan biztatta a felvidéki magyarokat, legyenek büszke szlovákok, az erdélyieket pedig arra hívta fel, hogy szavazzanak román pártra.   

„Nyíltan lehet azért óbégatni Brüsszelben, hogy lehetőség szerint minél több forrást vegyenek el Magyarországtól és minél jobban büntessék meg hazánkat" – mondta Kövér. Közölte:

a Fidesz nemzeti politikát vall, a baloldaliak viszont a nemzetek felszámolására irányuló globális politikához szegődtek zsoldba.   

A házelnök az ellenzék kapcsán azt mondta, belátta, hogy azzal a programmal, amit képvisel, nem lehet nagyon népszerű lenni. „Ezért aztán inkább a nyugati gazdáiknak, a multiknak üzennek, hogy visszatérnek a régi aranyidők, ha ők jönnek, és támogatást is kapnak majd tőlük” – mondta, majd hozzátette: „A magyarországi választásokat egy gyűlöletkampánnyá kívánják alakítani, mint ahogy az elmúlt tizenkét évben mást sem csináltak, az első pillanattól kezdve, csak gyűlöletet keltenek”. 

A magyar gyermekvédelmi törvény brüsszeli kritikája és az EU LMBTQ-nagykövete ügyében feltett kérdésre, hogy mi kell ahhoz, hogy ez a mesterséges őrület véget érjen?, Kövér László úgy válaszolt: „az, hogy a folyamat elérjen a falig vagy mélységben a szakadék aljáig, ahonnan már nincsen tovább”. A házelnök szerint az a fő cél, hogy „egy nemzeti kötődések, kultúra, gyökérzet, közösségek és személyiségek nélküli, egyedek halmazát jelentő fogyasztói masszát etethessenek a saját tenyerünkből”.  

A házelnök úgy véli, hogy az egyik utolsó védőbástyája vagyunk a keresztény Európának a lengyelekkel együtt, nem véletlen, hogy zúdul ránk minden megvetés, átok. Kövér László ezzel összefüggésben sorsdöntőnek nevezte a 2022-es választást, amit a másik oldal is pontosan tud.   

„Ezért aztán arra kell felkészülni, hogy mindent, 

még az elképzelhetetlent is meg fogják tenni annak érdekében, hogy ezt a polgári kormányt megbuktassák”

– mondta. „Nézzük meg, mi történt Ausztriában, Bulgáriában és Csehországban, mi történik Lengyelországban. Alig van olyan ország, ahol még ne próbálkoztak volna. Mindent elkövetnek majd áprilisban, hogy Magyarországot kiüssék az ellenállás védfalából, és akkor már csak a lengyel kormánnyal kell elbánni.” 

Kövér László bírálta a német koalíciós pártok programját is, amely szerinte túlterjeszkedik Németország határain, hiszen szerinte sem jogalapjuk, sem erkölcsi alapjuk nincs arra, hogy Európát magukkal rántsák a mélybe, immáron harmadszor a történelem során. „Nincs joguk előírni más nemzeteknek, hogy mi a család és mi nem és kivel éljünk együtt” – szögezte le a házelnök.

(MTI/Magyar Hírlap, Nyitókép: Földházi Árpád)
 


 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató