2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Kamu Geri: A Párbeszéd az első ellenzéki párt, amelyik roma politikust is jelölt az ellenzék közös listájára

Mint ismert, zzombaton tartotta éves kongresszusát a mérhetetlen Párbeszéd. A lista első helyére az alkalmatlan srác került, aki a kongresszus után egyből közölte is, hogy nem készül a parlamentbe, maradna Budapest élén,

A Párbeszéd az első ellenzéki párt, amelyik roma politikust is jelölt az ellenzék közös listájára - írja Facebookon Kamu Geri.

Ma döntöttünk a Párbeszéd országos listájáról. Megtiszteltetés, hogy a listát én vezethetem, ami persze csak szimbolikus, hiszen nem készülök a parlamentbe, de lehetővé teszi, hogy az ellenzék egységét felmutatandó az előválasztáson részt vevő öt miniszterelnök-jelölt neve szerepelhessen a szavazólapon - folytatta.

Hozzátette: büszke vagyok arra, hogy ellenzéki pártok közül elsőként a Párbeszéd jelölt roma politikust az ellenzéki listára Berki Sándor személyében, aki egy csupaszív munkásember, és az elmúlt években rengeteget tett a romák képviseletéért. Szabó Tímea, Tordai Bence, Jámbor András, Dorosz Dávid és Gér Mihály pedig egyéni választókerületben küzd a kormányváltásért. Büszke vagyok erre a csapatra!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató