2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Hónapok óta nem fizetett bérleti díjat Deutsch Tamás apósának gyilkosa

Két nappal a 67. születésnapja előtt szúrta le albérlője Lazsányi Lászlót, a Csepel egykori labdarúgóját a Nánási úti apartmanházban – írja a Blikk. A lap úgy tudja, a sportember Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő apósa volt, ha a politikus Budapesten tartózkodott, akkor az apósa házának felső szintjén lakott.



Lazsányi László az MTK labarúgója volt, 67 évesen is játszott a veteránban, vasárnap az MTK-Újpest mérkőzés előtt röviden meg is emlékeztek róla.

Lazsányi egy Nánási úti apartmanház tulajdonosa volt, az épület gondnoka azt mondta a Blikknek, hogy egyelőre felfüggesztették a szobák hirdetését, és az ünnepi időszakra tervezett zenés programokat is törölték. A Duna partján álló kétszintes épületbe egy éve érkezett egy 57 éves informatikus férfi, akivel eleinte nem volt probléma, de pár hónappal ezelőtt már késett a bérleti díjjal, és az utóbbi hónapokban egyáltalán nem fizetett.

„Többször is távozásra szólították fel, Lazsányi László is határozottan kérte, hogy hagyja el a szobáját. Sőt a zárat is többször cserélték. A férfi azonban egyre erőszakosabban tért vissza, volt, hogy az ajtó zárját is felfeszítette” – mondta a lapnak az ügy ismerője. „Péntek délután is úgy tért vissza, hogy a szobája ajtaján már új zár volt. Ekkor elővette a nála lévő vadászkést, és azzal feszítette fel a zárat. Erről értesülve ment fel a Dunára néző apartmanba Lazsányi, és kérte számon a történteket. A vita veszekedésig fajult, ekkor a korábbi bérlő a behatoláshoz korábban használt vadászkéssel megszúrta az ingatlan tulajdonosát” – mondta a Blikk forrása.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság annyit közölt, hogy a helyszínen elfogtak egy férfit. A Fővárosi Főügyészség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását, erről hétfőn dönt majd a bíróság – mondta Bagoly Bettina, a főügyészség szóvivője.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató