2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Orbán Viktor válaszol az azonnali kérdésekre

Hamarosan következnek az azonnali kérdések.

Közvetítésünk a Facebook oldalunkon:

 

A napirend előtti felszólalások után húsz kérdést tesznek fel a képviselők a kormány tagjainak, a témák között szerepel például a gazdaságpolitika, a fogyasztóvédelem vagy a közoktatás.

Jakab Péter már nagyon készül: Erről ITT írtunk.

Jakab Péter: Hamarosan szemtől szemben a maffiafőnökkel

A Jobbik frakcióvezetője már készül, hamarosan azonnali kérdést szegezhet Orbán Viktornak a parlamentben.

A napirend előtti felszólalások közül Csokis-Cake színvonaltalan előadásáról írtunk.

 

FRISSÍTÉS:

Jakab Orbán csörte ITT olvasható.

 

Orbán Viktor: A PCR-teszt semmin sem segít, csak az oltás segít

Orbán Viktor Harangozó Tamásnak (MSZP) azt válaszolta, hogy a PCR-teszt semmin sem segít, csak az oltás segít. Mindenkit arra bíztatott a kormányfő, hogy oltassa be magát.Jó lenne olyan készletgazdálkodást kialakítani, amikor nem kell megsemmisíteni semmit, de ilyen nagy számok esetén ez lehetetlen.Mindenből van elegendő, így kórházi ágyból, lélegeztetőgépből, gyógyszerekből, oltásokból és PCR-tesztekből - tette hozzá. 

Jó munkát végeznek az egészségügyi dolgozók

Orbán Viktor arról is beszélt, hogyha azonos módszerrel nézzük az egészségügyi statisztikákat, akkor semmi szégyellnivalója nincsen az országnak.Aki arról beszél, hogy többen halnak meg Magyarországon, mint máshol, az azt állítja, hogy az egészségügyi dolgozók rossz munkát végeznek.Én igenis megvédem Őket, mert ez nem igaz, és nagyon jó munkát végeznek - tette hozzá a kormányfő. 

Orbán Viktor a baloldalnak: Miért akarják eltörölni a rezsicsökkentést?

Orbán Viktor Szakács Lászlónak (MSZP) azt válaszolta, hogy egész Európában és az Egyesült Államokban is magas az infláció. Nem a magyar jegybank a hibás ezért - tette hozzá. Miért akarják eltörölni a rezsicsökkentést, és piaci árakon megszabdni, ha le akarják törni az inflációt? - tette fel a kérdést a kormányfő. Nem lenne helyes inkább támogatni a kormány rezsicsökkentési politikáját? Önök nem támogatják a benzinár-csökkentést sem - hangsúlyozta a kormányfő.  

Orbán Viktor: Visszafizetjük a 13. havi nyugdíjat, amit a baloldal elvett

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a forint vásárlóértékének a megőrzéséért a jegybank felel. Nemcsak rezsit csökkentünk, hanem emeljük a béreket is, hogy így lehessen kiküszöbölni az inflációt - tette hozzá.Soha ilyen minimálbér-emelés nem volt, és visszafizetjük a 13. havi nyugdíjat, amit a baloldal elvett. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató