2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Volner szerint a “szélsőliberális” Telex és 444.hu falaz a baloldali maffiának

Volner János a 444.hu portál Margit körúti szerkesztősége előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján azt hangoztatta, hogy “a Telex és a 444 folyamatosan a saját pártatlanságát és elfogulatlanságát hangsúlyozza, miközben nyíltan pártoskodva és elfogultan rejtegeti, leplezi a baloldal fehérgalléros politikusbűnözőit”. Azokat, “akik mindent elkövetnek azért, hogy megszerezzék a magyarok pénzét, és azt a saját zsebükbe és külföldi befektetők zsebébe juttassák” – fogalmazott.

Volner János az úgynevezett Városháza-ügyre utalva arról beszélt: kiszivárgott hangfelvételek szerint a baloldal legutóbb hivatalban lévő miniszterelnöke, Bajnai Gordon ismertette a budapesti Városházán annak a baloldali bűnszervezetnek a működését, amelyben mind a hat baloldali párt részt vesz, valamint azt a modellt, amely “kifosztja a budapesti polgárokat és baloldali milliárdosok zsebébe pumpálja a budapesti közpénzeket”. Volner János kijelentette: egy tisztességesen működő sajtónak alapvető feladata lenne, hogy rámutasson “az elmúlt évtizedek legsúlyosabb korrupciós botrányára”.

A 444 és a Telex azonban mindent megtett annak érdekében, hogy az olvasók százezrei elől eltitkolja történteket, elhallgassa az erről szóló híreket

– fogalmazott. A pártelnök szerint kiderült, hogy kétféle sajtó létezik Magyarországon: az egyik a magyar érdekeket szem előtt tartó, patrióta szellemiségű, a másik Soros Györgyöt, a Nyugatot, a nyugati tőkebefektetői csoportokat minél teljesebb mértékben kiszolgáló sajtó. Volner János azt mondta,

tudjuk, hogy a 444 szerkesztősége Soros György lekötelezettjeként működik, olyan pénzből, amit maga a spekuláns milliárdos juttatott részükre.

A baloldal azért szeretné megszerezni a hatalmat – folytatta –, hogy megszerezze az azzal járó közpénzeket saját magának, és mindent megtett azért, hogy saját milliárdosait juttassa közpénzek milliárdjaihoz Budapesten.

Jövőre arra készülnek, hogy mindezt országosan is megtegyék

– tette hozzá.

A sajtótájékoztatón “Telex, 444: falaztok a maffiának” feliratú molinót feszítettek ki.

Forrás: PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató