2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Bemutatjuk a DK-s hölgyet, aki Gréczyt fotózta, ahogy veri

Tegnap beszámoltunk arról, hogy Gréczy Zsolt közleményben esett neki portálunknak, hogy bűncselekményt követtünk el. Vezető cikkben jelentettük meg, változtatások nélkül Gréczy Zsolt írását. Eddig a pillanatig vártunk, és elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy nyilvánosságra hozzuk a mi információinkat. Tehát, hallgattassék meg a másik fél is. 

Teljességgel visszautasítjuk azt, ami Gréczy Zsolt közleményéből kirajzolódik, hogy a Vadhajtások lopták el a képeit, mi találtunk ki ehhez egy történetet, ami a mandátuma elvesztését eredményezte. Ezzel szemben az igazság az, hogy a történetet és a képeket, minden médium megkapta, legyen az liberális, baloldali, vagy jobboldali. Könnyebb persze minket vádolni, mert ha ebben a történetben valaki áldozat, az nem Gréczy Zsolt, hanem portálunk. 

Szinte minden médium beszámolt akkor erről, és meg is jelentették a képeket, mégis velünk vitették el a balhét. Azt természetesen elismerjük, hogy talán elsőként hoztuk akkor, megelőzve minden más híroldalt. Gréczy Zsolt azt állította, hogy ezt neki már megüzenték a Fideszből, és azt is állította, hogy nem emlékszik arra, kinek küldte el ezeket a képeket, hogy jutott ki a sajtóhoz, ki hozta nyilvánosságra. Persze nagyon egyszerű volt Fideszt és Vadhajtásokat kiáltani, valaki vigye már el a balhét mások helyett. 

Akkor segítünk picit, na és ha már meg lettünk vádolva, olyan bűncselekménnyel amit nem követtünk el, illik válaszolni. 

Azt világosan kell látni, hogy a képek 2016 környékén készültek, és nem jöttek elő sem a 2018-as kampányban, sem a 2019-es kampányban sem. 2019 december közepén érkeztek az e-mailek szinte az összes magyar híroldalnak, amivel a nyomozók is tisztában voltak. Mi nem állítjuk azt, hogy Gréczy bukását a DK-MSZP háború okozta, de sokkal erősebbnek tűnik ez a verzió, mint az, hogy a Fidesz vagy a Vadhajtások ellopták a képeit és egy történetet szőttek köré. 

2019 november végén idította a DK el az MSZP bekebelezését, igazából ebben az időszakban szaporodtak meg az átlépések a DK-ba, és a sajtó meg is kapta a történetet a képekkel. Azt a "pici" információt elhallgatta a DK, a teljes média, és maga Gréczy Zsolt is, hogy:

A képek egy részét egy ősrégi MSZP-s lánya készítette.

Felvetődik tehát a kérdés. Biztosan mi, vagy a Fidesz áll mögötte? Mert amit most nyilvánosságra hozunk, éppen az ellenkezője rajzolódik ki.

Csapjunk is bele a közepébe!

Buzás Péter, Makó 1994-2014 közt 20 éven át a város polgármestere családjával: feleségével és ikergyermekeivel szavaz a 2014-es önkormányzati választáson. Lánya, Anna a Demokratikus Koalíció makói szervezetének alapító tagja és elnökségi tagja is volt akkor. / Infomako.hu

Buzás Péter, Anna apjának wikipédia-oldala országos jelentőségű politikusokat megszégyenítő részletességgel mutatja be több évtizedes közéleti pályáját, ám személye körüli ellentmondások, kétes vagyonszerzések és más ügyekről szóló rovat is elég hosszú, sok tucatnyi forráscikkre hivatkozik; a wiki-oldal összesen 215 cikk hivatkozást sorol fel.

Buzás Péter vesztett Makón 2014-ben, két évtizede birtokolt polgármesteri székét vette át a fideszes Farkas Éva Erzsébet.

Buzás Anna huszonéves ifjú politikusként, még joghallgatóként Makón egyenesen Lázár János ellenfeleként indult volna az országgyűlési megmérettetetésen, ám végül jelölését beáldozta a pártszövetség egy MSZP-politikus javára. Az ügy pikantériája, hogy a makói MSZP-szervezet vezetője Anna apja volt.

Buzás Anna volt tehát Gréczy Zsolt barátnője, ezt a DK-ban is tudta mindenki.

Két évre rá Anna a közéleti források alapján nem problémamentesen szakított Gréczyvel, és a különválást követően több évre rá előkerültek a képek. 

A közzétett meztelen képeken, a szobában látható tárgyakból pedig pici nyomozással egyértelműen igazolható, hogy Buzás Anna volt jelen a közzétett kép elkészülte idején. 

A képen látható dohányzó asztal, és azon látható OXYGEN magazin, egy fehér brosura és napszemüveg

Nagyítsunk rá a fehér brosurára:

Nagyított képrészlet: A kanapén készült, elhíresült Gréczy fotón a dohányzó asztalon látható fehér brosura, rajta:  ÁRBOC KFT., egy § jel és az ára: 1600 Ft. Látható még egy keretéből ítélve női napszemüveg részlete.

Viszonylag könnyen guglival lekereshető volt, hogy az Árboc Kft. jogi egyetemi tananyagokat ad ki, a jelen borító pont így néz ki a Büntető- illetve Polgári Törvénykönyv szöveg esetén:

A kiadvány 2014-ben jelent meg, és bár most 2.900 Ft, de antikváriumban a megjelenési áron, 1.600 Ft-ért érhető el. A Kiadó kft. neve, a § jel és az 1.600 Ft helye megegyezik azzal, amit a dohányzó asztalon látunk.

Buzás Anna joghallgató volt akkor, később szakvizsgájára készülő bojtár, Gréczy Zsolt partnereként. 


Nézzük a napszemüveget:

Kép: Buzás Anna, a fotó készítője egy korai képen, akkor makói polgármester apja mellett a családi céget vezető, nyilvános wikipédia-oldalon és sajtóhírekben is szereplő édesanyja és egy vélhetően családon belüli kisgyermek nyilvánosan közzétett fotója.

Nézzük meg ezt a napszemüveget közelről, fejjel lefelé, ahogy a közzétett intim fotón látjuk:

Aranyozott színű keret, világos, krém színű szárral, lencse mellett "lyukas" kiképzéssel.

Nézzük meg újra az asztalon található napszemüveget:

Egy interjúban és máshol is Vadai Ágnes utalt rá, hogy egy sértett félhez köthető az eset. Mégis tegnap arról kellett beszámolnunk, hogy mi vagyunk a bűnösök. És a mindezek tudatában, vajon jól érezzük-e, hogy ez egy MSZP-DK belháború volt, de megint egy jobboldali portállal vitetnék el a balhét? Vagy talán, ahogyan írtuk is, Anna és Gréczy Zsolt viharos szakítása után érezte azt Anna, hogy így zárja le végleg magában a történetüket? Nem állíthatunk semmit tényként, egyet igen.

Vadai Ágnes és Buzás Anna jó barátnők voltak, annyira, hogy közös mozgalmat is alakítottak ami a Bátor NŐ! néven futott. 

 

 

Majdnem sikerült ránkvernetek a balhét....majdnem. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató