2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Dömötör Csaba: Márki-Zay kapitány úr egy kóbor falevelet is leostobázna

Végtelen tájékozatlanságban élő, szerencsétlen, megtévesztett, ostoba, sötétben tartott, tárgyával etetett gomba – idézte a baloldal kormányfőjelöltjének az elmúlt hetekben elhangzott, a jobboldali szavazókat illető jelzőit a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Dömötör Csaba szerint Márki-Zay olyan embernek tűnik, aki „mindent is jobban tud, ezért nem kér bocsánatot”.


 
Márki-Zay Péter egyre többször beszél minősíthetetlen hangnemben az ország egyes társadalmi csoportjairól – hívta fel a figyelmet a Facebook-oldalán is közzétett parlamenti felszólalásában  Dömötör Csaba.

„Végtelen tájékozatlanságban élő, szerencsétlen, megtévesztett, ostoba, sötétben tartott, trágyával etetett gomba. Felvilágosításra szorulnak, egy keresztrejtvényt sem tudnának megfejteni. Csak pár sértés azok közül, amit Márki-Zay Péter az elmúlt napokban megengedett magának”

– emlékeztetett a politikus. Szerinte a baloldali miniszerelnök-jelölt polgármester azokról beszélt így, akik nem ugyanazt gondolják, mint ő.

„Néha az az érzésünk, hogy ha Márki-Zay Péter meglátna egy kóbor lehulló falevelet, még azt is leostobázná. Nem tudom, hogy valaha a közéleti pályafutása alatt kért-e bármiért bocsánatot, mert olyannak tűnik, aki mindig mindent jobban tud, mindent is jobban tud, és ezért nem kér bocsánatot.”

– fűzte hozzá az államtitkár. Mint mondta, a lekicsinylő önteltség és közöny „az élet bármely területén veszélyes”, főként vegyülve és kiváltképp a politikában. Az ellenzéki padsorokban ülő képviselőkhöz szólva megjegyezte:

Amikor Márki-Zay Péter magyarok millióit sértegeti, ők némák maradnak, ami azt jelenti, hogy egyetértenek vele.

„Higgyék el, hogy ennek is lesz következménye jövő tavasszal, viseljék el mindannyian!” 

– mondta a politikus.

Forrás: Hirado.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató