2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Ungár szerint kell Gyurcsány a mosléknak

A Soros-blognak nyilatkozott az LMP-s.

A nyíltan homoszexuális képviselő szerint azért kellett összefogni a náci jobbikosokkal, mert

most már mindenki közeledik mindenkihez.

Hozzátette: 

Először is, a DK-val nagyon korrekt viszonyunk van. Másodszor mi voltunk az a párt - hogy ideidézzem Tamás Gáspár Miklós és Schiffer András nyílt levelezését a Heti Világgazdaságból -, amely soha nem mondta azt, hogy ne álljunk szóba a Jobbikkal, ne üljünk le velük tárgyalni. A Jobbikkal való összefogásról Karácsony Gergely még mint LMP-s politikus beszélt először 2011-ben, technikai koalíciót emlegetve.

Gyurcsány kell

Ungár elmondta: Tudom, hogy milyen Gyurcsány megítélése, főleg a magyar politika jobboldalán, de a magyar nép úgy döntött, hogy a DK a legnagyobb ellenzéki párt, és annak a tudatában döntöttek így, hogy tudták, hogy ki Gyurcsány Ferenc, és ő vezeti a pártot. Tudjuk, hogy ez a 10 millió politológus országa, de hagyjuk a vulgárpolitológuskodást.

Gyurcsány Ferencre szükség van. Személyileg is.

Ungár kiakadt a gyermekvédelmi népszavazás miatt is

A mérhetetlen LMP politikusa szerint:

Értelemszerűen nincs élő, lélegző ember a magyar ellenzékben, aki óvodásokat szeretne átműttetni. Egy Örkény egyperces ennek a tagadása. A személyes véleményem a Fidesz által kreált népszavazásról, hogy azzal létező társadalmi problémákat akar elfedni. Egy mondatban összefoglalva: nem a buzik miatt kettő és fél év az átlagos idősotthoni várólista Magyarországon.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató