2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Eltávolíttatta a Szivárványcsaládokért Alapítvány plakátját egy szolnoki iskola

A gyerekek jogaira hívja fel a figyelmet a kampány, mégis eltávolíttatta a plakátot egy szolnoki iskola

– olvasható a Szivárványcsaládokért Alapítvány Facebook-bejegyzésében.

A szervezet november közepén indított országos plakátkampányt – néhány nappal később a televízióban is folytatódott -, amelynek fő üzenete, hogy ami valóban számít, abban nincs különbség a családok között, hiszen a család az család. “Fontosnak tartottuk, hogy eljutassuk mindenhova a szeretet hangját és végre olyan plakátokkal találkozzatok, ami a erről szól. A kampány egészen december közepéig fog futni” – olvasható az alapítvány akkori közleményében.

A 402-es főút szolnoki szakasza forgalmas hely, ahol négysávos a forgalom és itt helyezték el a Szivárványcsaládokért Alapítvány plakátkampányának egyik plakátját. Ugyanaz a szeretet – hirdette az egyenlőségjelbe írt egyszerű felirat, fehér alapon.

Korábban írtuk, hogy a HVIM is nekiesett a plakátoknak és átfirkálták...

“Azt szerettük volna megmutatni, hogy a szivárványcsaládokban a szülők ugyanazzal a szeretettel, törődéssel és aggódással nevelik a gyerekeiket, mint bármelyik magyar család. Arra szerettük volna felhívni a figyelmet, hogy mindezek ellenére az állam nem biztosít azonos jogokat nekik. A plakátok helyét nem mi választottuk ki.” – olvasható az Alapítvány Facebook-bejegyzésében.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató