2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Makizaj: teljesen mindegy, hogy mit mérnek, mi vezetünk a Fidesz előtt

A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint „az a kérdés, hogy vajon ezen az oldalon kinek állt érdekében kiszivárogtatni ezt az eredményt”.

Kunhalmi Ágnes után Márki-Zay Péter is megszólalt a 444-en megjelent közvélemény-kutatással kapcsolatban, melyet a portál szerint az ellenzéki pártok kaptak meg szerdán, belső használatra. Ebben többek között az áll, hogy egyre gyengébb felmérési eredmények, katasztrofális kommunikáció, belső harcok bénítják az ellenzék kampányát. 

Az MSZP társelnöke csütörtök este azt állította, „semmilyen realitása” nincs a kutatásnak, és azt mondta, ő nem látta ezt a felmérést. A Magyar Hang megkeresésére az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter Kunhalmihoz hasonlóan tagadta, hogy megkapta volna a közvélemény-kutatást, állítása szerint a létezéséről is csak a sajtóból értesült.

De igazából nem is ez a kérdés számomra, hanem az, hogy vajon ezen az oldalon kinek állt érdekében kiszivárogtatni ezt az eredményt. Mert az az ember biztos nem az ellenzék győzelmén dolgozik”

– fogalmazott a miniszterelnök-jelölt, aki szerint „a Fidesz belső felmérései egészen más képet, az ellenzék előnyét mutatják”.

A politikus azt ugyanakkor elismerte, „kicsit lassú az ellenzék összecsiszolódása, de halad”.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató