2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A partizános Gulyás Márton 80 milliós támogatást kapott "külföldről"

A műsort működtető non-profit szervezet közel 80 millió forintos támogatást kapott külföldről.

A Partizán-t működtető non-profit szervezet (Partizán Rendszerkritikus Tartalomelőállításért Alapítvány) az elmúlt hetekben két nagy presztízsű, meghívásos pályázaton is díjazásban részesült – olvasható a Partizán hivatalos Facebook-oldalán. Amígy a „German Marshall Fund” meghívásos pályázatán 15.000 USD, addig a „The Foundation for Democracy and Pluralism” meghívásos pályázatán 200.000 EUR díjazásban részesültek.

Bejegyzésük szerint az előbbit eszközbeszerzésre, az utóbbit az új stúdió kialakítására, illetve a jelenleg is renoválás/lakhatóvá tétel alatt álló új produkciós/szerkesztőségi irodájuk felújítására fordítják. 

„Ezek a támogatások rendkívüli segítséget jelentenek abban, hogy a tartalmaink előállításához szükséges műszaki feltételeket javítani, a műsorrend színvonalát fenntartani képesek legyünk. Különösen fontos, hogy ezeknek a díjazásoknak is köszönhetően az előfizetőink által összeadott, havonta több mint 15 millió forintból így nem kényszerülünk technikai/műszaki eszközöket, létesítmény felújítást finanszírozni, vagyis azt továbbra is az alapműködésünkre költhetjük” – olvasható az oldalukon.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató