2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kettő éve ezen a napon: Gréczy Zsolt keményen beleverte az internetbe

Akkorát rejszolt Zsolti, az ország fel is horkant.

Bár ez az ellenzékiek terepe, hogy megemlékeznek azokról az évfordulókról, ami kedves a szívüknek. Éppen az ereszen lógtak pár napja, és kivétel nélkül firkálták a Szájer-botrányt. Amolyan évfurdolóként bemutatva. Na, de azért itt is lenne egy évforduló. Pontosan kettő évvel ezelőtt, Gréczy Úr beleverte az ellenzék karácsonyfája alá az ajándékát. A délelőtti órákban szabadította rá az összes magyar híroldal szerkesztőségére, egy névtelen forrás a páratlan látványt. Aztán robbant is az internet, elszabadult a pokol. Nagyon beleverte Zsolt. Jött vagy 25 kép a 12,5-ös pisztolyáról, és a fél ország a hánytatótálat kereste. Emlékezzünk erre is, ne csak arra, hogy Borkai és Szájer. 

Eltelt kettő év, és éppenséggel Gréczy Zsolt rágalmazta meg portálunkat, hogy mi voltunk. Nem mi voltunk. Válaszoltunk, legolvasottabb cikkünk lett válaszunk. 

Széljegyzet:

Megszűnt az a világ, hogy kizárólag a jobboldali emberekről lehet ilyen anyagokat kihozni. Évek óta dolgozik azon a jobboldal, hogy felvegye a kesztyűt a liberális újságírással. Gréczy Zsolt ügye mutatja azt meg, hogy ma Magyarországon, végre elérkeztünk oda, hogyha valamelyik kommunista nagyon bele szeretné verni az internetbe, hát tegye. Beszámolunk róla szívesen. 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató