2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Jakab is őrjöng: 2021-et csak egy magyarellenes miniszterelnök nevezheti sikernek

"Az árak az egekben. A hitelek törlesztőrészletei emelkednek. Az államháztartási hiány 4 ezer milliárd" - okoskodik a baloldali Jobbik első embere.



Nagy bejelentéseket tett az év utolsó kormányinfóján Orbán Viktor: többek között azt is az ATV kérdésére árulta el, hogy Novák Katalin lesz az államfő-jelölt.

Jakab Péter nagyon kiakadt, szerinte

csak egy magyarellenes miniszterelnök nevezheti mindezt sikernek.


Majd hosszas felsorolásba kezdett mi minden működött rosszul az elmúlt évben: "Az infláció elszabadult. A forint gyenge. Az árak az egekben. A benzin drága. A 27 százalékos áfa Európa csúcstartója. A hitelek törlesztőrészletei emelkednek. Egy év alatt tönkrement 4000 kisvállalkozás. A családi pótlék ugyanannyi, mint 13 évvel ezelőtt. A minimálnyugdíj is. Az államháztartási hiány 4 ezer milliárd. A kormány lemondott 6 ezer milliárd forint uniós pénzről, mert nem lehet ellopni. A korrupció nálunk a legmagasabb. A bér meg a legalacsonyabb. A magyarok 74 százaléka az uniós szegénységi küszöb alatt él".

2022-ről pedig röviden azt írta: "egyetlen változás lesz: Áder János helyett Novák Katalin fog őrködni a nemzet megosztottsága felett".

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató