2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Városháza-gate: Anonymus tízórányi vágatlan hangfelvételt postázott a rendőrségnek a baloldali ingatlanmutyikról

Hiába a hetek óta kiszivárgott hangfelvételek a fővárosi ingatlaneladásokról, a baloldal foggal-körömmel védi sajátjait. Sokszor azzal védekeznek, hogy az Anonymus által nyilvánosságra hozott hangfelvételek összevágott anyagok, ezért nem hiteles, ami azon elhangzik. Annak érdekében, hogy végre bebizonyosodjon, nem hamisak a felvételek, a hanganyagot szivárogtató Anonymus karácsonyi ajándék gyanánt elküldte a tízórás vágatlan felvételt a rendőrségnek, akik már egyébként is nyomoznak a fővárosi mutyiügyekben.

A hatóságoknak nem lesz nehéz dolguk. Pláne, hogy úgy döntöttem, segítek nekik egy kicsit, kapnak egy kis ajándékot a fa alá. A mai napon a fővárosi ingatlan-értékesítésekről szóló hét tárgyalás tíz órányi vágatlan hangfelvételét postázom a rendőrségnek

-mondta mai videójában Anonymus, aki már eddig is rengeteg olyan hangfelvételt hozott nyilvánosságra, amiben elhangzik, hogy jutalékos rendszer működik a Városházán az ingatlanok értékesítése körül, bár ezt a baloldal folyamatosan tagadja. Hiába kerültek elő a konkrét tervek a Mocsárosdűlő beépítéséről is, amiről az egyik hangfelvételen is beszélnek, tagadják, hogy 1100 lakást akartak oda építeni. A tíz órás hanganyag most igazolhatja Anonymus állításai.

Forrás: PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató