2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Vona Gábor: Az ellenzék nincs felkészülve, nem tudta a sorait rendezni

A Jobbik volt elnöke szerint „nem szerencsés, hogy Márki-Zay folyamatosan azt sugallja, hogy az ellenzéken belül küzd, nem pedig a Fidesszel”.

Vona Gábort az ATV Egyenes beszédében kérdezték az ellenzék előválasztás óta nyújtott teljesítményéről. A Jobbik volt elnöke arra a felvetésre, miszerint az utóbbi időben inkább a belső konfliktusok kerültek a középpontba az ellenzéki térfélen azt válaszolta: ezek alapvetően színfal mögött történnek, de most az ellenzéki szavazók ebből „túl sokat látnak”.

Vona Gábor szerint Márki-Zay megosztó kommunikációja akár „zseniális” is lehetne, de sokkal több benne az indulat és az érzelmi vezéreltség. 

Az ellenzék nincs felkészülve, nem tudta a sorait rendezni”

– fogalmazott a Második Reformkor Alapítvány elnöke, aki úgy véli, hogy az ellenzék felkészületlensége miatt a Fidesznek az a jobb, ha minél korábbi időpontot jelöl meg az országgyűlési választásokra. 

Az ellenzéki árulókról

Vonát megkérdezték arról is, mi a véleménye Márki-Zay többször is hangoztatott állításáról, miszerint árulók vannak az ellenzékben. A Jobbik volt elnöke szerint nem szerencsés, hogy az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje 

folyamatosan azt sugallja, hogy belül küzd, és nem kifelé”

A Jobbik korábbi elnöke szerint ezek a nézeteltérések nem sugároznak erőt, és így a bizonytalanokat is eltaszíthatják az egyesült ellenzéktől. 


 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató