2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Elmossa az eső a karácsonyt

Péntek hajnalban északon havas esőre, ónos esőre, északkeleten többnyire havazásra lehet készülni – olvasható az Időkép előrejelzésében.  Hajnalra -7, +5 fokig csökkenhet a hőmérséklet. Napközben a legtöbb helyen felhős lesz az ég, északnyugaton és az Alföldön várható időnként gyenge eső. Kevés napsütés délen, délnyugaton lehet. Az élénk, erős, időnként viharos délnyugati széllel enyhébb levegő érkezik. Délután 2 és 13 fok között alakulhatnak a maximumok.

Szombaton is felhős marad az ég, többfelé számíthatunk esőre. A késő délutáni és esti órákban azonban északkeleten havas esőbe, havazásba válthat át a csapadék. A szél csak néhol lehet élénk. Hajnalban északon és az Alpokalján lehet gyenge fagy, napközben északon, északkeleten 1-5, máshol 6-13 fok várható. Éjjel északkeleten ónos eső is kialakulhat.

Vasárnap marad a borult idő. Napközben a Dunántúlon és délen várható eső. Északkeleten késő este ónos eső hullhat. Gyenge lesz az északkeleti szél. A csúcshőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű, délen lesz enyhébb az idő.

Hétfőre virradóra sokfelé eshet az eső, északkeleten ismét ónos eső alakulhat ki. Napközben is borús marad az idő, majd kedden már több helyen előbújhat a nap.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató