2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Tucker Carlson szerint "pedofiljárvány" zajlik a CNN körül

A csatorna kér producere is gyermekek szexuális zaklatásával kapcsolatos ügybe keveredett a közelmúltban. 

A Fox News sztárműsorvezetője, Tucker Carlson „pedojárványnak” minősítette a CNN háza táján kirobbant botrányokat. A konkurens csatornának ugyanis két producere is gyermekek szexuális zaklatásával kapcsolatos ügybe keveredett a közelmúltban. Carlson megjegyezte, hogy „valami igencsak furcsa dolog történik” a CNN-nél: „több pedofiliával vádolt személy van a CNN-nél, mint ahány amerikai meghalt az omikron variáns miatt”.

Az első botrány John Griffin veterán producer körül tört ki, akit e hónap elején tartóztattak le és háromrendbeli zaklatással is vádolnak.

A producer a gyanú szerint kiskorú áldozatokat próbált a házába csábítani, hogy ott szexuális tevékenységet folytasson velük. Az Igazságügyi Minisztérium közleménye szerint Griffin chat alkalmazásokon keresztül vette rá a kiskorú lányok szüleit, hogy

„engedjék meg neki, hogy lányaikat szexuális engedékenységre nevelje”.

John Griffint a CNN felfüggesztette pozíciójából a vizsgálat lezárultáig.

A vádakat Carlson „borzasztónak” minősítette és elmondta, hogy Griffin korábban azzal kérkedett, hogy „vállvetve dolgozik” együtt a hálózat kegyvesztett, egykori műsorvezetőjével, Chris Cuomoval, akit úgyszintén többrendbeli szexuális visszaéléssel vádoltak meg.

Műsorában Carlson rátért egy második botrányra is, mely napokkal később látott napvilágot.

A Project Veritas nevű aktivista szervezet „egy másik mocskot is leplezett” a CNN-nél – fogalmazott Carlson –, aki

„egy gyermek molesztálásáról fantáziált”

és állítólag még fényképeket is próbált szerezni a kiskorúról. Carlson azonban nem nevezte meg a producert az adásban.

Ugyanakkor a múlt héten tett közzé egy videót a Project Veritas egy volt szexmunkásról, aki azt állította, hogy a CNN producere – akit később Rick Saleebyként azonosítottak, és aki Jake Tapperrel műsorvezetővel dolgozik együtt – meztelen képeket kért róla, valamint 15 éves lányáról.

A producer állítólag elárulta neki menyasszonyának 14 éves lányával kapcsolatos fantáziáit is.

A Fox műsorvezetője megjegyezte, hogy a CNN nem válaszolt a Fox megkeresésére, hogy megerősítik-e azt, hogy Saleeby alkalmazásban áll-e náluk vagy sem.

Forrás: Hetek

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató