2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Galla Miklós megkapta a Karinthy-gyűrűt Laár Andrástól

Pályatársa, Laár András adta oda neki a sajátját. Galla azt mondta, úgy fog rá vigyázni, mint a Mona Lisára.

A Galla Miklósnak megítélt Karinthy-gyűrűt még februárban vonta vissza az MTVA, arra hivatkozva, hogy a humorista „közelmúltbéli tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia szellemiségével".

Galla konkrétan - Gréczy Zsoltot megszégyenítő módon - a pöcsével gusztustalankodott a színpadon,

erről korábban videót is megosztottunk.

Az aberrált humorista azóta folyamatosan harcolt azért, hogy valamilyen módon mégis megkapja a díjat, amit végül kollégájának és barátjának, Laár Andrásnak ítéltek oda. Galla ezután Laárral is egyezkedésbe kezdett, aki végül úgy döntött, odaadja Karinthy-gyűrűjét pályatársának.

Az ügy szerda véglegesen le is zárult, amikor is a a New York kávéházban Laár András egy haszonkölcsön-szerződéssel átadta azt Galla Miklósnak.

Galla azt mondta, úgy fogja őrizni a Karinthy-gyűrűt, ahogy a Louvre őrzi a Mona Lisát, és olyan alkalmakkor fogja hordani, amikor mint humorista jelenik meg, például fellépéseken, vagy interjúk során.

Laár azt mondta, azért adta oda pályatársának a gyűrűt, mert nem érezné jogosnak, hogy neki van, míg Gallának nincsen, holott együtt kezdték, ezért neki köszönheti, hogy humorista lett belőle.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató