2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Agyvérzést kapott, súlyos állapotban került kórházba Molnár Richárd - Frissítve

Elhunyt a "Dózsa György úti gázoló"  - jelent meg a Facebookon egy hír a Maffia Barát oldalon... 

Molnár Richárdot rendkívül súlyos állapotban szállították kórházba a szombathelyi börtönből. Az orvosok nem tudtak rajta segíteni, kedd este, a berettyóújfalui kórházban életét vesztette, ezekben a percekben értesült a Maffia Barát nevű Facebook-oldal a hírről.

FRISSÍTÉS

A Razzia nevű Facebook-oldalra tegnap nem sokkal este 11 óra után került fel egy bejegyzés, amelyben azt írják, M. Richárd életét vesztette. M.-et a legtöbben onnan ismerik, hogy ő volt a két ember halálát okozó Dózsa György úti baleset okozója.

– Meghalt Molnár Richárd‼️ Információnk szerint rövid betegség után meghalt a Dózsa György úti halálos baleset okozásáért elítélt férfi. Molnár Richárd jogerős büntetését töltötte a Szombathelyi BV intézetben – írták az oldalon, ám a hír alatt több tucat komment született, amelyben többek között ismerősök írják, hogy M. Richárd nem halt meg, hanem életben van.

A bejegyzés azóta lekerült a Maffia barát oldalról, a Razzia nevű Facebook-oldalon is eltűnt a poszt. Megosztotta a HírTV is M. Richárd halálhírét. 

 

Agyvérzés miatt súlyos állapotban kórházba került M. Richárd, akit a Dózsa György úti halálos baleset miatt ítélt három és fél év szabadságvesztésre a bíróság – tudta meg a PestiSrácok.hu. 

A vád szerint M. Richárd a baleset során a megengedett 50 km/óra helyett 135–140 km/óra sebességgel haladt a Dózsa György úton a Kassák Lajos utca irányába. A 47 éves N. József ekkor szabálytalanul, kis ívben bekanyarodott a nagy sebességgel érkező sofőr elé úgy, hogy nem adta meg neki az elsőbbséget. A balesetben mindkét jármű felsodródott a járdára, ahol elütöttek három gyalogost. Az N. autójában tartózkodó két utas meghalt, a buszmegállóba csapódó autók miatt három ember megsérült.

Úgy tudák, a férfit rendkívül súlyos állapotban a szombathelyi börtönből a  berettyóújfalui kórházba szállították, ügyvédei és a család pedig várja a kórháztól a tájékoztatást.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató