2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Bertha Szilvia keményen helyretette Szabó Tímeát

A Jobbik korábbi országgyűlési képviselője rendesen eligazította Kabul Rózsáját...

A mérhetetlen Párbeszéd társelnöke Varga Juditnak üzent a Facebookon néhány napja.

A CIA-ügynök bejegyzése így szólt:

„Varga Judit azt írja, hogy »megalázó« posztok jelentek meg róla, amelyek azt sugalmazzák, hogy a nőkhöz is vonzódik. Üzenem neki, hogy melegnek vagy biszexuálisnak lenni nem megalázó, ellenben kirekeszteni a melegeket és nem családként tekinteni meleg párokra annál inkább.

Nopláne a legaljasabb gyűlöletkeltő propagandahadjáratot indítani ellenük és népszavazást tartani olyan fabrikált, hamis kérdésekben, amelyekben a hatalom közellenséggé teszi őket olyan dolog, ami miatt nem csak önnek, miniszterasszony, de az egész gyomorforgató Fidesz bandájának is külön bugyrot csináltak a pokol egyik legmélyebb zugában.

Érdekes, nem hallottam önt ennyire kikelni magából, amikor ellenzéki politikusok magánéleteben vájkáltak, vagy százmilliókat költöttek/költenek hetente a hazug lejáratásukra pusztán azért, mert elegük van a maguk tolvaj, elnyomó rendszeréből. 

Tudja, mindenki azt kapja az életben, amit másoknak ad. Önt egyszerűen csak utolérte a sorsa, ennyi.”

Erre a mocskolódásra reagált Bertha Szilvia: 

Drága Szabó Timi!

Már megint ferdítesz és manipulálod az embereidet! Nem azt írta Varga Judit, mint amit állítasz...persze, ezt te is tudod.

De, elmagyarázom, mi a gond, miért lehet joggal dühös bárki, ha a szexuális normalitástól eltérő hírét keltik - akár igaz, akár nem.

Hogy a gyerekeit milyen értékek mentén neveli valaki, hogy mi felé irányítja őket fogékony éveikben, az abszolút a szülő joga ÉS felelőssége! Vagyunk itt néhány millióan, akik ezt így gondoljuk. Sokkal többen, mint ahányan másképp.

A mi, keresztény gondolkodásunkban a normalitást akarjuk átadni alapmintaként. Emlékszel? Az apa férfi, az anya nő, a házasság férfi es nő közötti kötelék stb... Hogy a többség által normálisnak, mintának tekinttettől vannak eltérő irányultságok, mindannyian tudjuk, és ameddig ezt nem teszi valaki kirakatba, hanem a hálószobájában tartja, nem árt vele másnak, addig abszolút toleráljuk. És ezt azok is így gondolják, akik keresztények, de a közösségünk által normálisnak tekinttettől eltérő szexuális irányultságúak. Ha van gyerekük, ők sem az eltérőt, hanem a fő irányt akarják a gyerekeik, tanítványaik, rajongóik (stb...) elè állítani mintaként, és mindenképp ők akarják megválasztani az időpontot és alkalmat, amikor erről beszélnek gyerekükkel, vagy bármely szerettükkel.
Tudod, te, ti, azt nem tudjátok feldolgozni, hogy vannak olyan eltérő szexuális irányultságú emberek, akik maguk is úgy vélik, hogy a normalitást kell mintaként állítani, és EZÉRT nem akarják nyilvánosságra hozni másságukat. Mert nem akarnak, vagyis nem ezzel akarnak példaképpé válni.

De jöttök ti, és a nagy "leleplezéseitek", és tudjátok, mit csináltok? Családokat, gyerekeket traumatizáltok! Mindegy, hogy most pl ebben az esetben ez igaz, vagy sem VJ-ról, de ha igaz is lenne, hogy veszitek a bàtorságot, hogy a szülő akarata ellenére hozzatok kiskorú gyerekeik tudomására ilyet, nagy nyilvánosságon keresztül???

Érted egyáltalán, amit írok?

Persze, hogy érted! Csak lesz@rod. Mert a hatalomért semmi nem drága.

És fogalmam sincs, hogy Szájer homoszexuális-e, hogy Varga biszex-e, de nem is érdekel, nincs jelentősége, mert pont a diszkréciójukkal tartják az értékrendet: a normalitás mintáját őrzik!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató