2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Gyurcsány figyelmeztet mindenkit: észnél legyetek, jön a kormányváltás éve!

A DK elnöke az előválasztási kampány során egyszer már ígéretet tett, hogy féken tartja legendás hörpintő képességét, miután beborult egy kirakatba Gyöngyösön. Most pedig gyanús időzítéssel a szilveszteri buli előtt értekezett arról: észnél kell lenni. Szívből drukkolunk a pártelnök úrnak.

A DK elnöke lelki pásztorból vedlett át a szemlőhegyi Coelhová az elmúlt hetekben, sorban osztotta meg bölcsességeit a közösségi oldalán, miután az új kirakatember alaposan leosztottaFeri bá’-t, hogy az törődjön inkább a saját dolgával, mint az ő passzív-agresszív marketingelésével. Ferenc testvér így hát jobb híján motivációs idézetekkel traktálja olvasóit, a szilveszteri buli előtt például annak vonatkozásában, hogy észnél kell lenni. Várjuk ezen bölcsesség következő 12-18 órában történő érvényesülését a pártelnök úrtól. Addig is, itt az újabb szemelvény:

Micsoda év! Fenn és lent. Up and down. Mondják, ne legyél szekta. Mert az rossz. Mondják, fegyelmezd őket. Legyen rend. Mert a szabad vita most megengedhetetlen. Mondják legyetek emberek. Mert érzés nélkül nincs politika. Mondják, tedd zárójelbe érzéseidet. Ennek most nincs itt a helye és az ideje

– fogalmazott a DK elnöke a közösségi oldalán.

Hozzátette:

talán mindenkinek igaza van, „ettől nehéz. Próbáljuk szépen, tisztességesen csinálni. Messze jutottunk. Közösen. A DK is, a közös ellenzék is. Drámaian nehéz pár hónap várnak ránk. Észnél kell lenni. Nem rajtunk fog múlni. Köszönöm az évet mindenkinek.

 

Forrás: Pestisrácok nyomány Facebook

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató