2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Ujhülye szerint 2022 lesz az az év, amikor minden megváltozik

"Az idei év mindent megváltoztat" - fogalmaz az MSZP hazaárulója.



Az EP képviselő szokásos vasárnapi nyílt levelében ezúttal arról ír, "így vagy úgy, de semmi nem marad a régi: jelentős, alapvető morális változáson fog átmenni az ország, ebben egészen biztos vagyok".

Az újévi jókívánságoknak is sokkal mélyebb tartalma van idén, mint korábban - vélekedik. "Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy milyen törékeny az egészségünk és – a benne dolgozók hősies helytállásától függetlenül – milyen törékeny az egészségügyünk. Egy mikroszkopikus méretű vírus képes elragadni sokezer embert, megcsonkítani családokat, térdre kényszeríteni a komplett világunkat, gazdaságunkat, megváltoztatni az egész életünket" - írja.

A képviselő szerint ebben a nyomasztó helyzetben azonban nem lehet számítani a kormányra: "A Fidesz-kormány az elmúlt időszakban bebizonyította, hogy a nemzet egysége, a nemzet jóléte és jól léte a mostani hatalom számára sokadrangú kérdés".

A politikus hangsúlyozza, arról szól majd a mostani választás, hogy "akarunk-e végre normális közegben, a nemzetet nem szekértáborokra osztva, hazánk közös nagy ügyeiben konszenzusra jutva élni, vagy hagyjuk, hogy ez a néhány fős műanyag-arisztokrácia tovább húzzon le mindannyiunkat a hígfolyós dagonyájukba".

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató