2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Kommunikációs szakértő: Márki-Zay most tanulja a politikát, elég önfejű ebben

Az amatőr hangulat jól állhat egy politikusnak, hogyha mindent tud a politikáról és onnan lép vissza- mondta Perlaky-Papp József PR stratéga az ATV-nek.

Arra a felvetésre, hogy változtatna-e Márki-Zay kommunikációján, Perlaky-Papp József úgy reagált, az amatőr hangulat jól állhat egy politikusnak, Márki-Zay esetében az irányával van probléma és ez okozza a problémát.

„Egy politikus akkor tud amatőrnek, hétköznapinak, ösztönösnek, közvetlennek tűnni, hogyha mindent tud a politikáról és onnan lép vissza. Márki-Zay Péternél azt látom, hogy most tanulja a politikát”– nyilatkozta a PR stratéga.

Hozzátette, egy vidéki polgármesteri szerep teljesen más, mint egy miniszterelnök-jelölti szerep, más politikai tudásokat, képességeket feltételez. Úgy látja, Márki-Zay elég önfejű ebben a tanulásban, láthatólag a szakértőire is kevéssé hallgat.

A közösségi média által létrehozott közvetlenség, emberarcúság szinte megköveteli az amatőr hangulatot a politikusoktól, de egyáltalán nem így– hangsúlyozta Perlaky-Papp József.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató