2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

A gyomrunk felfordul: Jakab úgy használta fel karácsonykor a családot, hogy már nem is volt velük

Perelj, Peti! Hajrá!

A Ripost úgy értesült, hogy már a karácsonyi ünnepeket - beleértve a szentestét - sem töltötte családja, felesége és gyermekei körében a Jobbik elnöke. Véget érni látszik a Facebookon kirakatba tett, díszletként használt családi boldogság.

Egy miskolci Facebook-közösségből úgy értesült a Ripost, hogy a Jobbik elnöke már a karácsonyi ünnepeket sem töltötte családja, felesége és három fia körében. Mint ismeretes, az év elején Jakab Péter felesége ország-világ számára nyilvánosságra hozta, hogy immár nem tekinti magát a pártelnök házastársának, és Facebook-profilján szingliként, egyedülállóként jelölte meg párkapcsolati státuszát.

Miután ez nyilvánosságra került – a lap értesülése szerint Jakab Péter nyomására –, felesége ezt az információt eltüntette a netről, de az eredeti kiírást sokaknak sikerült még időben lementeni.

Jakab Péter felesége néhány napja a Ripost ellenőrzött értesülése szerint azt is közreadta egy miskolci Facebook-közösségben, hogy

MÁR AZ ÜNNEPEKET, BELEÉRTVE A SZENTESTÉT SEM TÖLTHETTE OTTHON A FÉRJE.

Az asszony, három közös gyerekük édesanyja ugyanis a jól ismert okok miatt arra kérte a férjét, hogy kerülje el messze a családi otthont.



Jobbikos körök úgy tudják, hogy az ünnepeket Jakab már kabinetfőnökével, a „mamuszos kabinetfőnökként" ismertté vált Molnár Enikővel töltötte, kettesben.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató