2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Bemutatjuk: Szabadon tombolhatnak a pedofilok a Facebookon

Egyik olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy a Facebook nevezetű közösségi médiafelületen több majd’ egy éve működő pedofilcsoport van jelen. Tegnap kapta meg szerkesztőségünk a linkeket, és bele is néztünk a csoportokba. A Szent Korona Rádió pedig az alábbiakat tette közzé, amit mi is segítünk eljuttatni a nyilvánossághoz.

Tehát a jobboldali, normális tartalmakat – legyen az akár egy gyermekkarácsony – azonnal képes szűrni a Facebook algoritmusa, de a gyermekpornográfia fel sem tűnik nekik. Magyarázzák be annak, aki hisz még a mesékben.

Két csoportról van jelenleg tudomásunk, melyek a legnagyobb megdöbbenésre nyíltan működnek. Az egyik több mint húszezer tagot számlál, s 40 hete alapították. A népszerűségét jól mutatja, hogy csak az elmúlt héten 9000-en léptek be. És nem is feltételezhetjük, hogy az adminok trollkodták meg a bentlévőket és változtatták meg a csoport profilját, ugyanis az előzményekből látszik, hogy alapítása óta semmi változás nem történt a csoport adataiban. Bár a pedofíliát minden normális ország törvénye, és elméletileg a Facebook is bünteti, a régebben létrehozott csoportban csak az elmúlt hónapban 1386 poszt született.

 

A csoport nagyon aktív:


A legmegdöbbentőbb pedig az, hogy a nyílt csoportokban szabadon csorgatják nyálukat a degeneráltak a képekre, egyáltalán nem tartanak semmilyen retorziótól, úgy érezhetik magukat a fene nagy liberalizmus miatt, mintha teljesen normálisak lennének tetteik.

Az alábbi kommentek kb. 4-12 éves kislányok képei alatt íródtak:

Természetesen a buzik, transzvesztiták sem hiányozhatnak a csoportokból, ugyanis hiába alkotják a társadalom igen kis százalékát, a gyermekek ellen elkövetett támadások legnagyobb részét ők követik el.

 

Bemutatunk a csoportból pár aberrált, mocskos, pedofil buzit, akik vadásznak a gyerekekre, és mindenféle tiltások nélkül élvezkedhetnek a legnagyobb közösségi oldalon:

 

 

A csoportot szerencsére több normalitáspárti megtalálta már, így elárasztották az alább látható fényképhez hasonló kontentekkel, ugyanakkor a mocskokat ez sem zavarja, tovább posztolják a képeket és csorgatják nyálukat a kislányok testére. Vajon lép egyáltalán valamit a Facebook, vagy végleg leteszi a liberális világ a voksát a pedofília legalizációja mellett?

Az említett második csoportot pedig pont a normalitáspárti támadások miatt hozták valószínűleg létre, hogy ott élvezkedhessenek a továbbiakban.

A csoportokat itt és itt jelentsük minél többen, hátha megjön a háttérhatalom urainak az esze, és törlik a gyermekeket kizsákmányoló, megszégyenítő csoportokat.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató