2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Szappanopera: Jakab megpróbálja megint felszedni az asszonyt (Fotó)

Jakab Pétert és feleségét, aki a minap állította át egyedülállóra Facebook-profilját, Jakab pedig levette a karikagyűrűjét, most a Világbéke étteremben kapták lencsevégre őket Miskolcon. Helyválasztásuk stílusos,- fogalmaz a miskolci magyar weboldal és be is mutatták a képet. Az asszony elég szomorú, nem vagyunk biztosak abban, hogy Jakabnak sikerül az akciója. Utoljára a Dallas nevű szappanoperában láttunk ilyesmiket.



Mi is beszámoltunk arról, hogy Jakab Péter már a karácsonyi ünnepeket sem töltötte családja, felesége és három fia körében, miután kiderült, hogy kettős életet él: eljátssza a parizert, pirosaranyat evő szegény vidéki fiút, miközben havi 6 millióból gazdálkodik, kamulakást fizettet százezrekért az Országgyűlés Hivatalával, családtagjai pedig sorban veszik az ingatlanokat Kelenföldön.

Ráadásul folyamatosan erkölcsről, keresztény értékekről papol, miközben esténként titkos élettársához érkezik bőrönddel, másnap délelőtt pedig saját kapukulccsal távozik az egész éjjel a ház előtt parkoló szolgálati autójával…

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató