2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Mutatjuk milyen aljas és pofátlan módon kér pénzt Márki-Zay

Miután kedden Áder János kitűzte április 3-ra az országgyűlési választásokat, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter is belendült: emailben kér pénztámogatást az emberektől.

A Telex olvasója küldött fotót arról, hogyan is néz ez ki. A kiküldött levelekben így ír Márki-Zay:

„Áder János ma hivatalosan is kitűzte az országgyűlési választások időpontját: mostantól tudjuk, hogy április 3. lesz az Orbán-kormány bukásának napja. Most már pontosan látjuk az utat magunk előtt, de azt is tudjuk, hogy mindenkire szükség lesz ahhoz, hogy végig is menjünk rajta. Ezért arra kérem, ha lehetősége van rá, támogassa ön is a közös ellenzéki kampányt, támogassa a kormányváltást, mert csak együtt sikerülhet, de együtt sikerülni fog!”

A levélben két link is van, mindkettő ugyanarra az oldalra vezet, erre:

Aki küld pénzt, annak abba is bele kell egyeznie, hogy a választásokig máskor is megkereshetik ilyen adományokért, azt pedig el lehet fogadni, hogy például ellenzéki kampányeseményekről is kapjon leveleket.

Megkérdezték Márki-Zayt, milyen adatbázisból dolgoznak, miből válogatnak emailcímeket. Azt írták, „az Egységben Magyarországért választási szövetség és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt által jogszerűen kezelt, döntően az előválasztás során épített adatbázisra küldött ki a kampány mikroadományozási levelet”.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató