2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

A DK offshore-os madámja folytatja Márki-Zay undorító halálkampányát

Az ellenzéki előválasztás során offshore-botrányba keveredett, majd ennek hatására leszerepelt székesfehérvári DK-s önkormányzati képviselő, Ráczné Földi Judit viszi tovább Márki-Zay Péter undorító halálkampányát.

A kudarcos járványkezelés miatt Magyarországon az egyik legmagasabb a járvány miatti halálozás

– hangoztatta a DK üdvöskéje a Gyurcsány-szekta propagandapaneljét, jó ízlést és morális határokat nem ismerve.

A probléma ezzel a közléssel csupán az, hogy a járvány által okozott többlethalálozás és a koronavírussal összefüggésbe hozható elhalálozás két nagyon különböző dolog. Az alapján pedig, hogy egy átlagos esztendőhöz képest mennyivel több magyar ember vesztette életét a világjárvány következtében, hazánk az európai országok középmezőnyébe sorolódik.

Azonban nem is a Gyurcsány-pártról lenne szó, ha nem a pénzekről kezdenének el értekezni. Ráczné Földi Judit ugyanis az ízléstelenség csúcsán arról kezdett értekezni, hogy vajon a temetkezés során az állam ennyi vagy annyi adóbevételre tett-e szert. Talán eljutottunk a koronavírus-járvány eddigi leginkább gyomorforgató megnyilvánulásáig is…

Ráczné Földi Juditról az ellenzéki előválasztás során derült ki, hogy offshore-érintettségei voltak, azonban a DK és Jobbik közötti paktum megmentette a megmérettetést is ellehetetleníteni hivatott etikai eljárástól. Időközben viszont a gyurcsányista politikusról kiderült, hogy szriptízbárt is üzemeltetett, ami végül megpecsételte a sorsát és elbukta saját körzetében az előválasztást.

Forrás: PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató