2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Bertha Szilvia néhány mondattal megsemmisítette Jakabot

A korábbi jobbikos képviselő keményen belerúgott a gyurcsányista Jobbik első emberébe.

Mint ismert, Jakab ma előadta a HVG-nek az Orbános konteót, a grazi sztorit. 

Erre reagált Bertha Szilvia a Facebookon:

Hát, drága barátom, Jakab P., ha valakinek meglenne a pszichikai alkalmassága az ilyen magas szintű vezetői feladatok ellátására, az pont Orbán. Az pedig jól látható, hogy Te már az első évben elvéreztél volna mentálisan  .

Ha pedig Orbán "mentálisan fáradt" állapotában is ilyen erőteret tud fenntartani maga körül, és magyar emberek millióinak őszinte támogatását birtokolni, akkor mégis zseni... Neked ez frissen sem sikerül, Graz nélkül.  

Amúgy, akkor a szavazati jogot is kössük pszichikai alkalmassághoz, és minimum 100-as iq-hoz! Miért szavazzanak a többiek életéről is a beteges gyűlölködők, a paranoiásak, a szocio- es pszichopata hajlamúak, a tájékozatlanok és a buták, akik nem értik az összefüggéseket?

Ja, és hogy volt-e Grazban pszichiátrián? Mert az ideggyógyász, aki kezelte, nyilatkozott...láttam.  

Nos, az ideggyógyász az neurológián dolgozik, nem pszichiátrián, és nem idegösszeomlásokkal, meg pszichés állapotokkal foglalkozik. Viszont azt megnézném, hogy miként is kap német nyelven pszichoterápiát egy németül úgy, ahogy, de semmiképp sem magas szinten beszélő magyar...

Hát, nem tudom. Engem az sem zavarna, ha alkalmanként segítségre lenne szüksége (neked is lenne...), de ez a grazi történet ilyen tálalásban nekem ellentmondásos.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató