2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

M. Richárd lebénult

M. tavaly év végén kapott sztrókot, ebből állítólag azóta sem épült fel teljesen.

Elmarad M. Richárd pere, akinek állapota nem teszi lehetővé, hogy megjelenjen a bíróságon – mondta a Dózsa György úti baleset ügyében érintett férfi ügyvédje a Borsnak. Jován László nem adhatott pontos felvilágosítást M. pillanatnyi egészségi állapotáról, de állította, hogy a férfi szívével már korábban is akadtak gondok.

A Bors felidézi, hogy december 29-én röppent fel a hír, amely szerint M. Richárd meghalt a börtönben. Később kiderült, hogy a férfi életben van, de válságos egészségi állapota miatt a Tökölről Berettyóújfaluba telepített rabkórházba szállították. Az ügyvéd erről azt mondta, habár M.-nek valóban problémái vannak a szívével, ezúttal egy stroke bánt el vele:

a férfi bal oldala kezdetben teljesen lebénult.

Jován László nem közölt részleteket, csak annyit mondott a Borsnak, hogy M. állapota javul, de szerinte lassú felépülés előtt áll.

Az ügyvéd azt is elárulta, hogy a 3 évnyi és 6 hónapos fogházbüntetését töltő M. Richárd még mindig a Hajdú-Bihar megyei rabkórházban lábadozik. Állapota miatt a férfi képtelen megjelenni a bíróságon, ezért egy másik, folyamatban lévő büntetőpere is megtorpant. „Egy vesztegetési ügyben is a védencemnek mondhatom Richárdot, azok a tárgyalások azonban egyelőre elmaradnak” – mondta a jogász.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató