2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Márki-Zay nem bírja a kampányt, beleőrült teljesen

December óta, már a baloldalhoz köthető felmérések is a Fidesz előnyét mérik. Ez nem érdekli Makizajt, és egyszerűen belehazudik a világba, úgy, hogy ilyet még nem nagyon láttunk mi sem. 

Íme:

"Miközben a közvéleménykutatások a mi előnyünket mérik, az emberek többsége mégis Fidesz győzelemre számít. Ennek a jelenségnek a magyarázata lehet, hogy az óriási állami pénzköltések, a mindenhonnan ömlő kormányzati propaganda csalja meg a választók érzékeit.

Illetve létezik egy másik magyarázat, ami azzal számol, hogy a Fidesz krumpliosztással, buszoztatással, tömeges átjelentkezéssel, szavazatvásárlással, próbál majd szavazatokat szerezni. Ismerjük Orbán gonoszságát és elszántságát, ebben is van logika.

Azonban szeretnék mindenkit megnyugtatni. A Fidesz ellőtte a puskaporát, és még így sem tudta átvenni a vezetést a kutatásokban. Illetve jó hír, hogy az Európai Parlamentben 60 képviselő sürgeti a tavaszi országgyűlési választások fokozott ellenőrzését.

Minden szavazókörben ott leszünk, nemzetközi megfigyelők fogják kísérni Orbán minden lépését. A választás így sem lesz kiegyenlített, hiszen hatalmas anyagi előnnyel rendelkezik a Fidesz, a közmédia jogellenesen működik, és a választás szabályait magukra szabták. Ez nem igazságos verseny, hanem a jogainkért, az életünkért folyó küzdelem. De többen vagyunk, igazunk van, és el fogunk indulni felfelé!" - írta Makizaj a Facebookjára.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató