2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Kadirov megfenyegette az ukránokat: ne szórakozzatok velünk!

Az egyre éleződő ukrán-orosz konfliktusból a csecsen vezér sem maradhatott ki.

Putyin hű társa, a csecsen elnök keményen beolvasott...

Ramzan Kadirov ezt üzente:

"Most Ukrajnával jöttek elő. Oroszországnak engednie kellene a nyugati országoknak, amelyek 9 ezer kilométerre vannak? Ki nem érti, hogy Amerika semmi jót nem akar Ukrajnának? Ahhoz, hogy diktálni tudják a feltételeiket Oroszországnak, kell egy állam, ahol bázisokat tudnak létesíteni. Ukrajnában az embereknek ennek ellen kellene állniuk. Ha pedig nem, akkor Oroszországnak kell lépnie.

„Ha én lennék az elnök, már rég bevettem volna Ukrajnát, csapatokat küldtem volna oda, és rendet teremtettem volna. Ha őrült, zsoldosok állnak az állam élén és veszélyeztetik a biztonságunkat, akkor maradjunk csendben, vagy mi?

Ha nem állították volna meg őket Szíriában, akkor minden átjött volna hozzánk Oroszországba. Ugyanígy Ukrajnából is minden átjönne hozzánk, nekünk kell megelőző intézkedéseket tennünk. Én a népemet szolgálom, Putyin katonája vagyok, ne vicceljetek velünk! Oroszország nagyhatalom! Volt, van és lesz.

Még ha az egész világ ellene van, én az elnökkel leszek, Volodimir Volodimiroviccsal leszek, az életemmel tartozom neki” 

- mondta Kadirov élő videóban az Instagramon, amit a Volynnews szemlézett.

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató