2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Dúró Dóra: Kitiltottak a kormány hivatalos Facebook-oldaláról

Kitiltottak a kormány hivatalos Facebook-oldaláról

Két népszerű, a kormány koronavírusról mondott hazugságait és tényeket tartalmazó kommentem után megelégelte a szembesítést a cenzúra, és egész egyszerűen kitiltottak Magyarország Kormánya hivatalos Facebook-oldaláról, így most már nem tudok ott hozzászólást sem írni. Nyilván zavarta a cenzorokat, hogy a Mi Hazánk aláírásgyűjtése, amelyet a kötelező oltások és a gyerekek oltása ellen indítottunk, közel hatezer lájkot kapott, pedig csak egy kommentben írhattam oda. Most már nem fogom tudni. Arra kérem ezért a követőimet, hogy ezt a bejegyzést osszák meg, hogy minél többekhez eljusson: ilyen módszereket alkalmaznak!

Nem diktatúrában élünk - mondta Orbán Viktor tavaly áprilisban az oltás kötelezővé tételével kapcsolatban, aztán (egyelőre) az állami szférában mégis meglépték ezt. És úgy tűnik, attól a diktatórikus módszertől sem riadnak vissza, hogy a nekik nem tetsző hozzászólásokat és hozzászólókat elhallgattassák. Ugyanakkor van egy rossz hírem: az igazság utat tör magának, a Mi Hazánk erősödik!

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely tiltakozik az oltás kötelezővé tétele ellen, ellenezzük a gyerekek oltását, és ha április 3-án kellő felhatalmazást kapunk, akkor minden korlátozást megszüntetünk. Elég a covid-diktatúrából!- írja Dúró Dóra a Facebook-oldalán.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató