2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Rétvári Bence szerint hiperpasszív volt Kamu Geri bocsánatkérése

Egy hiperpasszív bocsánatkérésről - írja Rétvári Bence a Facebookon. 

Karácsony Gergely sokakat megbotránkoztató kijelentése után igyekezett kozmetikázni saját szavait. Ugyanis az alábbi mondattal kért bocsánatot: „Arról beszéltem ugyanis, hogy a 21. században egy parkban építkezni éppen annyira elfogadhatatlan, mint egy templomban belepisilni a szenteltvíztartóba.”

Nem, kedves főpolgármester úr, Ön nem arról beszélt, hogy elfogadhatatlan dolog belepisilni a szenteltvíztartóba, hanem hogy elfogadható, „végül is belefér”. Álljanak itt az Ön pontos szavai: „Egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba egy templomban, szóval végül is belefér, csak tönkreteszi azt, amiért ott vagyunk.” Posztjához pedig sunyi módon nem is az eredeti hangfelvételt mellékelte, hanem direkt egy másik beszédét. Persze tudjuk, hogy Ön ****** a hangfelvételekre.

Ebben a vitában már rég nem egy faültetési kérdésről van szó, hanem arról, hogy lehet-e keresztény szimbólumokról, szentségekről úgy beszélni, hogy azok meggyalázása egy vezető politikus szerint „végül is belefér”. Mert ilyen durva mondatra nem sokan vetemedtek a rendszerváltás óra.

A felelősség vállalása helyett ismét a tények elkenése zajlik.  

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató