2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Telex: a legalja propagandaoldal a Vadhajtások pörög a Facebookon

Többször beszámoltunk arról, hogy van ez a szánalmas Lájkbajnokság a telexen, minden héten összesítik az interakciókat, költéseket. Harmadik hete nem tud mit kezdeni a Telex azzal a jelenséggel, hogy portálunk nulla forintot szán reklámra, és egymillió szívet tesz bele minden héten a haza védelmébe. Ők csak legalja, propagandaoldalnak neveznek minket, kínjukban. Ha korrektek lennének, amilyenek soha nem voltak, akkor leírnák, hogy úgy verjük agyon az egész közösségi médiát, hogy fogalmunk nincsen arról, mikor, ki korlátozza oldalunkat, tiltja le. És ha korrektek lennének, leírnák, hogy mennyien olvasnak bennünket egy hónapban. Hiszen egy portál lényege és ereje az olvasói számban mutatkozik, és nem a likeokban. 

Eláruljuk.

Januárban portálunk, átlépte a 3 milliós olvasói tábort, és Magyarországon a dobogóra került ezáltal a jobboldali portálok között. Mi, erre vagyunk büszkék, a Telex meg azt mér, amit csak akar....

A héten is lenyomtunk mindenkit, nulla forintos reklámköltséggel:

"Mindig öröm a Lájkbajnokság-cikk írása közben eljutni a bödön aljára, ahol politikai propagandisták próbálnak egymás nyakára lépve feljebb jutni. Sok változás nincsen a lista felében, a Vadhajtások és a Megafon még mindig pörög, régi ismerősként köszönhetjük viszont Juszt Lászlót, akinek a legjobban pörgő posztja a héten arról szólt, hogy Novák Katalin most már tényleg kiverte nála a biztosítékot. A mérleg másik oldala: a Fidesz-közeli alapítvánnyal operáló Patrióta Európa Mozgalom legnagyobbat azzal futotta, hogy kirakott egy képet Orbán Viktorról és az unokáiról, azzal a szöveggel, hogy „Ezért érdemes élni! Az unokákkal”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató