2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Két ittas nő parkoló autókat tört össze Óbudán

Egy 41 éves nő barátnőjével iszogatott, miután összeveszett párjával. Közben jött az ötlet, hogy vigyék el a férfi kocsiját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást két nő ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. január 30-án délután egy 41 éves nő barátnőjével iszogatott, miután összeveszett párjával. Közben jött az ötlet, hogy vigyék el a férfi kocsiját.

A volánhoz a barátnő ült, aki nemcsak ittas volt, de jogosítványa több mint tíz éve lejárt. A nők több parkoló autónak nekiütköztek az óbudai Hollós Korvin Lajos utcában. A balesetben nem sérült meg senki, de a két nő az összetört kocsikat hátrahagyva gyalog elhagyta a helyszínt. Az óbudai járőröknek fél órájába sem telt azonosítani a feltételezett elkövetőket, akiket egy közeli aluljáróban fogtak el.

Az autó tulajdonosának barátnőjét jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés tiltott átengedése vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gépkocsit vezető másik nő ellen ittas járművezetés miatt indult eljárás – olvasható a rendőrség honlapján.

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató