2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Kihasználatlan irodákat bérel a jobbikos Stummer János a Fidelitas szerint

Újabb kétes ingatlanügy merült fel a Jobbik körül. A Fidelitas információi szerint kihasználatlanok a jobbikos Stummer János által az adófizetők pénzéből bérelt irodák.

Korponyai Ernő, az ifjúsági szervezet Csongrád-Csanád megyei elnöke a Facebookra feltöltött videóban arról beszélt, hogy Békéscsabán az ellenzék képviselőjelöltje, a jobbikos Stummer János irodát bérel az adófizetők pénzéből úgy, hogy nem használja semmire. Ugyanakkor nemcsak Békéscsabán, hanem Dorogon, Nyíregyházán és vélhetően Budapesten is bérel irodákat úgy, hogy azt hangoztatja, neki Békés megye az első – tette hozzá, kiemelve: a négy iroda bérleti díja a négyéves ciklusban közel 20 millió forint.

A Fidelitas megyei elnöke feltette a kérdést, mit csinál Stummer János Dorogon, Nyíregyházán és Budapesten, ha magát békéscsabainak tartja.

Miért költi Stummer János az adófizetők pénzét olyan helyiségekre, amelyeket nem is használ?

– firtatta a kormánypárti politikus. Hozzátette: láttak már ilyet a “baloldalon”, például Jakab Péternél, aki azt hangoztatja, hogy a nép gyermeke, parizert eszik zsömlével, miközben csak irodabérlésre 850 ezer forintot költhet el havonta szintén az adófizetők pénzéből. Ez méltatlan a békéscsabaiak képviseletéhez – jelentette ki.

MTI

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató