2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Tömegkarambol az M1-esen, tíz jármű ütközött össze Lébénynél

Tömegkarambol volt az M1-es autópálya 140-es kilométerénél, Lébény térségében szombaton reggel. A baleset miatt mindkét irányban lezárták az autópályát, írja a Police.hu.

Az első információk szerint többen megsérültek.

Tíz jármű ütközött össze fél hét körül. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a forgalmat mindkét irányba lezárta. A baleset helyszínét Budapest felől a 129-es kilométernél, Hegyeshalom felől pedig a 142-es kilométernél letérve lehet elkerülni.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt írta, hogy a balesetben három kamion, egy kisteherautó és hat autó érintett, a tűzoltóknak két beszorult embert is ki kellett szabadítaniuk a járművekből. A balesethez a lébényi, a mosonmagyaróvári és a győri hivatásos tűzoltókat riasztották.

Frissítés:

Három kamion, egy autószállító és ha személyautó karambolozott reggel az M1-es autópályán. A pályát mindenütt elborították a roncsok a helyszínen, Mosonszentmiklós és Lébény térségében.

Két beszorult sérültet a tűzoltók szabadítottak ki, Hegyeshalom felé teljesen le kellett zárni a pályát. Miután az egyik kamion az árokban kötött ki, a baleset többi résztvevőjébe rohantak bele a személyautók. A szerb autószállító tréler a baleset következtében átszakította a két oldalt elválasztó korlátot és a szemből érkezőkkel ütközött össze, a másik oldalon.

A tömegbaleset helyszíne katasztrófafilm forgatásához hasonlít, mint az a Baleset-info képeiből is kiderül. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató