2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Márki-Zay a Vásárhelyi TV-ben is könyörgött a vitáért

Országos politikáról alig, a helyi fejlesztésekről annál többet beszélt Márki-Zay Péter a kedd délutáni évértékelőjén, amit a Facebook-oldalán közvetítettek.

„Komoly változásra van szükség az országban, hogy Hódmezővásárhely is szabad legyen” – jelentette ki az ellenzék miniszterelnök-jelöltje. A választási ígéretek helyett azonban leginkább az elmúlt években elért helyi változásokról beszélt közel háromnegyed órát.

Márki-Zay az elmúlt időszakban többször is csődtömegnek nevezte a Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedő tram-traint, mert állítása szerint az indulása óta nem volt olyan hét, amikor ne lett volna valamilyen műszaki gond vele. Most azonban azt mondta az ellenzék messiása, hogy a tram-train a város számára egy nagyon jelentős fejlesztés, ő is fogja használni, Lázár János viszont egyedül ezt tudja felmutatni szerinte az elmúlt négy évből.

Lázár nevét még egy másik alkalommal is megemlítette Márki-Zay a nagyjából háromnegyed órás beszédben.

Azt mondta,

a Vásárhelyi TV-ben várja Lázár Jánost vagy akár Orbán Viktort is vitára.

Az önkormányzat által fenntartott média szerinte "korrekt módon számol be" a fideszes rendezvényekről is.

A prezentáció végén megismételte, hogy Vásárhely akkor lehet szabad, ha az ország is szabad. A hallgatóságot arra biztatta, hogy április 3-án adják le a szavazatukat.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató