2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Harmadik napja tart a magyar kamionos konvoj: két teherautó dudál a réten

Hétfőn volt a magyar kamionos konvoj első napja, amiről itt számoltunk be. Tegnap a konvoj kisiklott és csupány a szervező tíz nyugdíjassal ment fel Áder Jánoshoz, átadták a "beadványukat". Elérkezett a harmadik nap, és a konvoj első menete meg is volt. Kettő teherautó elindult Mogyoród mellől az M3-as autópályán, majd rákanyarodtak az M0-ás gyűrűre és egészen Székesfehérvárig mentek. Székesfehérváron megfordultak és már visszafelé tartanak a bázisra.

Mogyoród mellett egy hatalmas területen van a bázis, és délelőtt úgy indult a kettő kamion onnan, hogy dudáltak. Közel 1000 lájkot kaptak erre a csoportjukban. Akit jobban érdekel a magyar kamionosok konvoja, az böngéssze a mára 27 ezresre duzzasztott csoportot. Eszméletlen a hangulat benne. Pár képet, bejegyzést megmutatnánk a harmadik napról. 

 

A konvoj bázisa, reggeli harci dudaszóval: 

 

Hungarian Freedom Convoy (Magyar Szabadság Konvoj) programja:

A nagy sikerre való tekintettel minden nap elindul a Szabadság Konvoj. A mogyródi táborhelyről indulunk minden nap délelőtt 10 órakor és délután 14 órakor, áll a csoport friss bejegyzésében.

 

 

Mivel szó érte a médiumokat, hogy nem számolnak be az eseményükről, mi úgy érezzük, igazuk is van ebben. Ezért a továbbiakban is követjük a magyar konvojt.....

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató