2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Iványi Gábor: Nekem mindig bal oldalon dobogott a szívem

Dobrev Klára, és Dés László mellett a baloldal államfőjelöltje is beszédet mondott Szabó Tímea kampánynyitóján,- szemlézi a mandiner.hu.

Csütörtökön Szabó Tímea megtartotta kampánynyitó rendezvényét Óbudán. Az eseményen Dobrev Klára, és Dés László is kemény kritikával illette a kormánypártokat, valamint Orbán Viktort.

A rendszerváltás óta talán a legfontosabb évet éljük, itt most egy komoly fordulatra számítunk 

– fogalmazott beszédében Iványi Gábor, a Magyar Evangéliumi Testvérközösség elnöke, akinek a neve az ellenzék lehetséges köztársaságielnök-jelöltjeként forgott az elmúlt napokban. A metodista lelkész a gyűlölet megszüntetéséről beszélt hosszan. A legfontosabb lépés szerinte az lenne, hogy az emberek elkezdjenek beszélgetni egymással, és odafordítsák az arcukat, ahonnan gyűlöletet kapnak.

„Egy korban élni emberekkel, sorstársakká lenni (…) egy olyan csodálatos lehetőség, amit kár elpazarolni arra, hogy gyűlölködjünk” – mondta Iványi, majd úgy folytatta, hogy a gyűlöletnek semmilyen alapja vagy oka nincs.

„Akik itt most megpróbálnak baloldali bűnöket látni, azok valamennyien baloldaliak voltak akkor, amikor baloldalinak lenni kifizetődő volt. Amikor nem így van, váltanak” – hangoztatta.

Nekem mindig bal oldalon dobogott a szívem, és kész voltam baráti jobbot nyújtani mindenkinek, aki a minimális szükséges tiszteletet másoknak kész volt megadni

Iványit Dobrev Klára követte a színpadon, erről ide kattintva lehet olvasni bővebben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató